Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Wij staan op de markt in Tilburg en Rijen

Home » Markt Tilburg

Tassen en lederwaren van hoogwaardige kwaliteit en voor een scherpe prijs vindt u bij CLD Lederwaren op de markt in Tilburg en Rijen. Op vrijdag zijn wij in Tilburg op de markt op het Wagnerplein te vinden en zaterdag op het Koningsplein. Op de markt in Rijen staan wij elke donderdag voor u klaar van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kom gerust eens langs bij onze lederwaren- en tassenkraam en bekijk ons ruime aanbod. Ons team voorziet u graag van deskundig advies.

Markt Rijen

Donderdag 11:00u – 17:00u

Markt Tilburg

Vrijdag 10:00u – 17:00u (Wagnerplein)
Zaterdag 09:00u – 17:00u (Koningsplein)

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Een lederwaren- en tassenkraam op de markt in Tilburg en Rijen

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van tassen, horloges, reisartikelen en lederwaren. Wij hebben zelfs een eigen tassenmerk, waarbij wij rekening houden met de laatste modetrends op het gebied van lederwaren. Kom gerust eens langs bij onze lederwaren- en tassenkraam op de markt van Tilburg of Rijen en maak een keuze uit ons assortiment met onder andere tassen, handschoenen en horlogebatterijen.

Kies uit allerlei soorten tassen

Onze tassenkraam op de markt van Tilburg en Rijen is altijd goed gevuld met diverse soorten tassen. Zo hebben wij voor kinderen bijvoorbeeld superkleurrijke modellen rugtassen beschikbaar waarmee ze op school de show stelen. Daarnaast bestaat ons assortiment onder andere uit:

  • Rugtassen
  • Sporttassen
  • Schoudertassen
  • Boodschappentassen

Bestel ook uw artikelen in onze webshop

Wij zijn wekelijks op verschillende markten te vinden, zo ook in Tilburg en Rijen. Heeft u helaas geen tijd om onze kraam op een markt te bezoeken? Bestel onze producten dan heel eenvoudig in de webshop. Dan heeft u uw producten snel in huis. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via 06 53542371. Wij helpen u graag.