Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Wij staan op de markt in Tilburg

Home » Markt Tilburg

Lederwaren van hoogwaardige kwaliteit en voor een scherpe prijs vindt u bij CLD Lederwaren op de markt in Tilburg. Op vrijdag zijn wij in Tilburg op de weekmarkt op het Wagnerplein te vinden en zaterdag op het Koningsplein. Kom gerust eens langs bij onze tassenkraam in Tilburg en bekijk ons ruime aanbod. Ons team voorziet u graag van deskundig advies over onze lederwaren en het onderhoud dat erbij komt kijken.

Markt Rijen

Donderdag 11:00u – 17:00u

Markt Tilburg

Vrijdag 10:00u – 17:00u (Wagnerplein)
Zaterdag 09:00u – 17:00u (Koningsplein)

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Een tassenkraam op de markt in Tilburg

Ons bedrijf uit Alphen dat lederwaren verkoopt op bij een tassenkraam op de weekmarkt in Tilburg, verkoopt onder andere diverse schouder- en rugtassen, horlogebatterijen en reisartikelen. Wij hebben zelfs een eigen tassenmerk dat wij op de markt in Tilburg verkopen, en waarbij wij rekeninghouden met de laatste modetrends op het gebied van lederwaren. Kom gerust eens langs bij onze en tassenkraam op de weekmarkt van Tilburg en maak een keuze uit ons assortiment aan lederwaren waar u ook handschoenen en horloges vindt.

Kies uit allerlei lederwaren op de weekmarkt in Tilburg

Onze tassenkraam op de weekmarkt van Tilburg is altijd goed gevuld met diverse soorten tassen en andere lederwaren Zo hebben wij bijvoorbeeld heel kleurrijke modellen rugtassen of kinderschoudertassen beschikbaar waarmee uw kinderen op school de show stelen. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een tas van Violetta. Daarnaast bestaat ons assortiment op de markt in Tilburg onder andere uit:

  • Rugtassen
  • Sporttassen
  • Schoudertassen
  • Boodschappentassen

Bestel ook uw artikelen in onze webshop

Wij zijn wekelijks met een tassenkraam op een markt in uw omgeving te vinden, zoals op vrijdag en zaterdag op de weekmarkt op diverse plekken in Tilburg. Daarnaast staan wij op maandag op de Veldhovense markt, op dinsdag zijn we in Baarle-Nassau, op woensdag in Bladel en op donderdag kunt u bij ons in Rijen terecht. Heeft u helaas geen tijd om onze kraam met lederwaren op een markt te bezoeken of woont u te ver weg van Tilburg of de andere plaatsen? Bestel onze producten dan heel eenvoudig in de webshop met voorraad in Alphen. Dan heeft u uw producten snel in huis. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via 06 53542371. Wij helpen u graag.

Couillier Leather Design