Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Een leuke kinder schoudertas kopen

Home » Kinder schoudertas

Om een leuke en stevige kinder schoudertas te kopen, komt u naar CLD Lederwaren. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met leuke kindertassen voor jongens en meisjes. Onze producten zijn zowel te koop bij onze kraam op de markt, als in onze webshop. Wacht niet langer en kies ervoor om bij ons een kleurrijke en stijlvolle kinder schoudertas te kopen, waarmee uw kind de show steelt op het schoolplein!

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Een stevige kinder schoudertas en andere kindertassen kopen of online bestellen

Dankzij een slim inkoopproces hebben wij een ruim aanbod van goede en betaalbare kwaliteit kindertassen en lederwaren, die u ook online kunt kopen. Naast een eigen huismerk, vindt u bij ons ook verschillende andere merken tassen voor een zeer scherpe prijs. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor CLD Lederwaren. Bij ons kunt u daarom rekenen op een constante kwaliteit van onze producten. Ons bedrijf is wekelijks op verschillende markten in Noord-Brabant te vinden, maar u kunt ook een kinder schoudertas van bijvoorbeeld Minnie Mouse in onze webshop kopen. Wij hanteren een snelle levertijd, waardoor u de leuke schoudertas al binnen drie werkdagen in huis heeft.

Bekijk onze kindertassen op de lokale markt of kies voor online kopen

Wij zijn regelmatig op een markt in Noord-Brabant te vinden. Wij verkopen onze kindertassen en andere producten op maandag in Veldhoven, dinsdag in Baarle-Nassau, donderdag in Rijen en vrijdag en zaterdag in Tilburg. Weet u niet precies welke schoudertas geschikt is voor uw jonge dochter of zoon? Vraag ons deskundige team om advies en vind dé ideale tas voor uw kind! Wilt u meer informatie? Bel naar 06 53542371 en wij helpen u graag.