Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Een leuke kinderschoudertas kopen

Home » Kinderschoudertas kopen

Om een leuke en stevige kinderschoudertas te kopen, komt u naar de marktkraam van CLD Lederwaren uit Alphen, die onder andere in Tilburg staat. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met leuke kindertassen voor jongens en meisjes. Onze producten zijn te koop bij onze kraam op de markt en in onze webshop. Wacht niet langer en kies ervoor om een kleurrijke en stijlvolle kinderschoudertas bij onze marktkraam in Tilburg te kopen of online te bestellen. Met deze tas steelt uw kind zeker de show op het schoolplein!

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Een stevige kinderschoudertas en andere kindertassen kopen in Tilburg of online bestellen

Dankzij een slim inkoopproces hebben wij een ruim aanbod aan kwalitatieve en betaalbare lederwaren als een kinderschoudertas, die u op een van de markten in Tilburg of op een andere plek in Noord-Brabant kunt kopen én in onze webshop online kunt bestellen. Naast een eigen huismerk, vindt u bij ons ook verschillende andere merken tassen voor een zeer scherpe prijs. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor CLD Lederwaren! Kies bijvoorbeeld een vrolijke gymtas van Paw Patrol of een mooie tas van Violetta. Wij hanteren een snelle levertijd, waardoor u een schoudertas al binnen drie werkdagen in huis heeft.

Bekijk onze kindertassen

CLD Lederwaren uit Alphen is regelmatig op een markt te vinden. Wij verkopen onze kinderschoudertas en andere producten op maandag in Veldhoven, dinsdag in Baarle-Nassau, donderdag in Rijen en vrijdag en zaterdag in Tilburg. Weet u niet precies welke kinderschoudertas geschikt is om te bestellen voor uw jonge dochter of zoon? Of zoekt u andere accessoires, zoals een portemonnee? Vraag ons deskundige team om advies en vind dé ideale tas voor uw kind! Voor meer informatie belt u naar 06 53542371. Wij helpen u graag.

Couillier Leather Design