Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Een leuke kinder schoudertas kopen

Home » Kinder schoudertas

Om een leuke en stevige kinderschoudertas te kopen, komt u naar CLD Lederwaren. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met leuke kindertassen voor jongens en meisjes. Onze producten zijn te koop bij onze kraam op de markt en in onze webshop. Wacht niet langer en kies ervoor om een kleurrijke en stijlvolle kinderschoudertas bij onze marktkraam te kopen of online te bestellen. Met deze tas steelt uw kind zeker de show op het schoolplein!

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Een stevige kinderschoudertas en andere kindertassen kopen of online bestellen

Dankzij een slim inkoopproces hebben wij een ruim aanbod van kwalitatieve en betaalbare schouderschooltassen en lederwaren, die u op een van de markten in Noord-Brabant kunt kopen én in onze webshop online kunt bestellen. Naast een eigen huismerk, vindt u bij ons ook verschillende andere merken tassen voor een zeer scherpe prijs. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor CLD Lederwaren! Kies bijvoorbeeld een vrolijke Minnie Mouse rugzak of een mooie Violetta tas. Wij hanteren een snelle levertijd, waardoor u een schoudertas al binnen drie werkdagen in huis heeft.

Bekijk onze kindertassen

CLD Lederwaren is regelmatig op een markt in Noord-Brabant te vinden. Wij verkopen onze kindertassen en andere producten op maandag in Veldhoven, dinsdag in Baarle-Nassau, donderdag in Rijen en vrijdag en zaterdag in Tilburg. Weet u niet precies welke kinderschoudertas geschikt is om te bestellen voor uw jonge dochter of zoon? Of zoekt u andere accessoires, zoals een creditcardhouder of een portemonnee? Vraag ons deskundige team om advies en vind dé ideale tas voor uw kind! Voor meer informatie belt u naar 06 53542371. Wij helpen u graag.