Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Violetta tas

Home » Violetta tas

Een Violetta tas is perfect om mee te nemen naar school. Deze rugtas van het Disneyprogramma Violetta is van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar tegen een scherpe prijs in de webshop van CLD Lederwaren uit Alphen. Wilt u uw kind een mooie Violetta tas cadeau doen omdat het volgende schooljaar in aantocht is? Dan maakt u een goede keuze! Zeker wanneer Violetta tot een van de favoriete tv-personages van uw kind behoort zal diegene blij zijn met een rugtas van deze serie.

Markt Rijen

Donderdag 11:00u – 17:00u

Markt Tilburg

Vrijdag 10:00u – 17:00u (Wagnerplein)
Zaterdag 09:00u – 17:00u (Koningsplein)

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

De specificaties van de Violetta tas

Bij CLD Lederwaren uit Alphen vinden we een goede prijs-kwaliteitverhouding heel belangrijk. We selecteren onze lederwaren en andere producten dan ook zo nauwkeurig mogelijk, zodat al onze klanten genieten van accessoires die lang meegaan. Zo is onze Violetta tas, net als onze rugzak van Minnie Mouse de aankoop waard. Deze tas heeft een kleurrijke uitstraling en is gemaakt met het materiaal 600D Nylon. De rugtas van Violetta is compact, maar biedt alsnog genoeg ruimte om alle benodigdheden mee naar school te nemen. De Violetta tas heeft de volgende afmetingen:

  • Hoogte: 31 cm
  • Breedte: 25 cm
  • Dikte: 9 cm

Koop de leukste artikelen online of op de markt

Bent u op zoek naar andere leuke accessoires voor uw kind, bijvoorbeeld een gymtas van Paw Patrol of een rugzak van de Teletubbies? Dan vindt u zeker wat u zoekt in onze webwinkel. Kom ook langs op een van de wekelijkse markten in Tilburg, Rijen, Veldhoven of Baarle-Nassau, waar u de producten als een rugtas van Violetta van dichtbij kunt bekijken en advies ontvangt van onze medewerkers. Heeft u vragen? Bel dan naar 06 53542371 of vul het contactformulier in.

Couillier Leather Design