Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Laimböck handschoenen kopen

Home » Laimböck handschoenen kopen

Laimböck handschoenen kunt u natuurlijk kopen op de markt in Tilburg bij CLD Lederwaren uit Alphen. Als u verzekerd wilt zijn van de beste kwaliteit, is het een goede keuze om uw handschoenen in onze webwinkel te bestellen. Wij staan namelijk voor betaalbare lederwaren én uitstekende kwaliteit. Laimböck handschoenen passen daarom perfect in ons assortiment.

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Laimböck handschoenen kopen op de markt in Tilburg om goed de winter door te komen

Zit u vaak op de fiets of bent u graag buiten? Dan kunt u de kou met gemak trotseren door Laimböck handschoenen te kopen bij onze marktkraam in Tilburg. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en gemaakt van 100% leder. Daarnaast hebben we fijn gebreide handschoenen voor dames én heren. We hebben ook verschillende andere winterartikelen, zoals mutsen en sjaals, waarmee we ervoor zorgen dat u goed bestand bent tegen de kou en de winter doorkomt!

Koop op de markt of online

Onze handschoenen en wanten van Laimböck en vele andere kwalitatief hoogwaardige producten kunt u op verschillende manieren kopen. Wij staan regelmatig op verschillende markten in Noord-Brabant. Zo staan we op maandag op de markt in Veldhoven, dinsdag in Baarle-Nassau, donderdag in Rijen en vrijdag en zaterdag in Tilburg. Op al deze markten, zoals dus in Tilburg, kunt u onze handschoenen kopen en staan we altijd klaar om u te adviseren. Bent u niet in de gelegenheid om naar de markt te komen? Bestel dan uw handschoenen snel en eenvoudig in onze webshop met voorraad in Alphen! Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 06 53542371.

Couillier Leather Design