Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Laimbock handschoenen kopen

Home » Laimbock handschoenen

Laimbock handschoenen kunt u natuurlijk bij CLD Lederwaren kopen. Als u verzekerd wilt zijn van de beste kwaliteit, is het een goede keuze om uw handschoenen bij CLD Lederwaren te bestellen. Wij staan namelijk voor betaalbare en goede kwaliteit en Laimbock handschoenen passen daarom perfect in ons assortiment.

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Door Laimbock handschoenen te kopen komt u goed de winter door

Zit u vaak op de fiets of bent u graag buiten? Dan kunt u de kou met gemak trotseren door Laimbock handschoenen te kopen. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en gemaakt van 100% leder. Daarnaast hebben we ook fijn gebreide handschoenen voor dames én heren. We hebben ook verschillende andere winterartikelen, zoals mutsen en sjaals, waarmee we ervoor zorgen dat u goed bestand bent tegen de kou en de winter doorkomt!

Op de markt kopen of online aanschaffen

Onze Laimbock handschoenen en wanten kunt u op verschillende manieren kopen. Wij staan regelmatig op verschillende markten in Noord-Noord-Brabant. Zo staan we op maandag op de markt in Veldhoven, dinsdag in Baarle-Nassau, donderdag in Rijen en vrijdag en zaterdag in Tilburg. Op al deze markten kunt u onze handschoenen kopen en staan we altijd klaar om u te adviseren. Heeft u geen gelegenheid om naar de markt te komen? Bestel dan uw handschoenen snel en eenvoudig in onze webshop! Vragen? Bel dan gerust naar 06 53542371.