Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Tassen Tilburg

Home » Tassen Tilburg

Bent u op zoek naar bijzondere en kwalitatief hoogwaardige leren tassen in regio Tilburg? In deze stad staat CLD Lederwaren uit Alphen wekelijks op vrijdag en zaterdag op de markt met de mooiste lederwaren. Naast dat wij allerlei leren tassen aanbieden op de markt in Tilburg en andere Brabantse plaatsen in de buurt, kunt u uw nieuwe kwalitatieve tas ook online kopen. Wij hebben namelijk een eigen webshop waarin u uw ideale tas vindt en eenvoudig bestelt. Neem bijvoorbeeld onze schouder- en schooltassen. In welke formaten en kleuren u de leren tassen ook zoekt, in onze webshop én bij onze marktkraam in Tilburg of Veldhoven slaagt u zeker.

Markt Rijen

Donderdag 11:00u – 17:00u

Markt Tilburg

Vrijdag 10:00u – 17:00u (Wagnerplein)
Zaterdag 09:00u – 17:00u (Koningsplein)

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Veel keuze uit leren tassen bij onze marktkraam in Tilburg

Wij hebben een groot assortiment met leren tassen, die u kunt bewonderen bij onze marktkraam in Tilburg. U vindt ons op de volgende tijden en plaatsen:

  • Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur op het Wagnerplein in Tilburg.
  • Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur op het Koningsplein in Tilburg.

U kiest bij CLD Lederwaren uit Alphen uit verschillende merken, modellen en kleuren. Vooral onze schouderschooltassen zijn erg populair. Ze hebben een handige indeling en de materialen zijn van goede kwaliteit. Bekijk onze (leren) tassen voor volwassenen en kinderen en vraag eventueel om advies bij onze specialisten in lederwaren op de markt in Tilburg of elders in Noord-Brabant. Ook op onze website vindt u de specificaties van onze artikelen. Bekijk ook eens het Rapide ledervet dat wij verkopen, waarmee u uw lederwaren lang mooi houdt.

Wilt u online bestellen? Betaal veilig en profiteer van snelle bezorging

Heeft u onze schouder- en andere tassen online bekeken en weet u welke u wilt kopen bij onze marktkraam in Tilburg? U kunt uw favoriete tas ook gewoon online bestellen! U betaalt veilig via iDEAL, Visa Card, MasterCard, PayPal of een bankoverschrijving en u heeft uw bestelling vervolgens spoedig in huis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel naar 06 53542371 en wij helpen u graag.

Couillier Leather Design