Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Diverse lederwaren op de markt in Veldhoven

Home » Lederwaren Veldhoven

Voor hoogwaardige kwaliteit lederwaren tegen een zacht prijsje bent u in de omgeving van Veldhoven bij CLD Lederwaren aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit veel bekende merken tassen, maar wij hebben ook zelf een eigen tassenmerk ontwikkeld en geproduceerd. Bent u op zoek naar tassen en lederwaren met een uitstekend prijs-kwaliteitverhouding? Breng dan zeker een bezoek aan onze marktkraam!

Markt Veldhoven

Maandag 11:30u – 16:30u

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Lederwaren kopen op de markt in Veldhoven of in onze webshop

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van reisartikelen, tassen, lederwaren en horlogebatterijen. Dankzij een slim inkoopproces bij onze tassenleveranciers kunnen wij onze lederwaren tegen een zeer scherpe prijs aan u verkopen. Kom op maandag langs bij onze lederwaren- en tassenkraam op de markt in Veldhoven of plaats een bestelling in onze webshop. Ons team van deskundige medewerkers geeft u graag passend advies. Ook voor informatie over het goed onderhouden van leren artikelen zit u bij ons goed.

Bezoek onze marktkraam of webshop

Naast een rugzak voor uw peuter of oudere kind, kunt u nog veel meer lederwaren en andere artikelen bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan portemonnees, horloges en ledervet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een constante kwaliteit van onze producten garanderen, altijd voor een zeer scherpe prijs. Kom langs of bestel online. In dat laatste geval wordt uw bestelling snel bij u thuis afgeleverd. Heeft u vragen? Wanneer u belt naar 06 53542371 beantwoorden wij deze graag.