Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Diverse lederaren op de markt in Veldhoven

Home » Lederwaren Veldhoven

Voor hoogwaardige kwaliteit lederwaren tegen een zacht prijsje bent u in de omgeving van Veldhoven bij CLD Lederwaren aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit veel bekende merken tassen, maar wij hebben ook zelf een eigen tassenmerk ontwikkeld en geproduceerd. Bent u op zoek naar tassen en lederwaren met een uitstekend prijs-kwaliteitverhouding? Breng dan zeker een bezoek aan onze marktkraam!

Markt Veldhoven

Maandag 11:30u – 16:30u

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Lederwaren kopen op de markt in Veldhoven of in onze webshop

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van reisartikelen, tassen, lederwaren en horlogebatterijen. Dankzij een slim inkoopproces bij onze tassenleveranciers kunnen wij onze lederwaren tegen een zeer scherpe prijs aan u verkopen. Kom op maandag langs bij onze lederwaren- en tassenkraam op de markt in Veldhoven of plaats een bestelling in onze webshop. Ons team van deskundige medewerkers geeft u graag passend advies. Ook voor informatie over het goed onderhouden van leren artikelen zit u bij ons goed.

Verzekerd van constante kwaliteit

CLD Lederwaren staat in de omgeving van Veldhoven bekend om de constante kwaliteit van haar lederwaren en tassen. Wilt u deze kwaliteit zelf ervaren? Bestel dan snel uw Laimböck wanten of andere lederwaren veilig en vertrouwd via PayPal, Visa of MasterCard in onze webshop of kom op maandag langs op de markt in Veldhoven! Bel bij vragen gerust naar 06 53542371, want wij helpen u graag.

Couillier Leather Design