Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Laimböck wanten kopen

Home » Laimböck wanten kopen

Laimböck wanten kunt u het best kopen in Tilburg bij de marktkraam van CLD Lederwaren uit Alphen. Wij bieden namelijk een erg breed assortiment aan en we zijn al jarenlang dé specialist in leren producten. U kunt ons vinden op verschillende markten. Zo staan wij wekelijks met onze kwalitatief hoogwaardige lederproducten in Veldhoven, Baarle-Nassau, Rijen en Tilburg. Kom eens gezellig langs en bekijk ons veelzijdige assortiment!

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Laimböck wanten kunt u naast in Tilburg ook online kopen

Behalve op een van de markten in Tilburg of ergens anders in Noord-Brabant, kunt u de Laimböck wanten ook in onze webshop kopen. Deze wanten zijn natuurlijk van de beste kwaliteit en bovendien erg betaalbaar. Wij bieden altijd producten aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding, zo ook deze mooie wanten. We hebben de volgende Laimböck wanten in ons assortiment die u online of in Tilburg kunt kopen:

  • Valentia Leder Heren Want: gevoerd met lamswol
  • Kopenhagen: handgemaakte dameswant
  • Horten: lederen dameswant
  • Halle: zacht gebreide dameswant
  • Bremershaven: zacht gebreide herenwant

Bestel uw artikelen en geniet van snelle levering

Als u Laimböck wanten, Laimböck handschoenen of andere producten op onze website of bij onze marktkraam in Tilburg gaat kopen, kunt u er in de meeste gevallen van uitgaan dat deze binnen drie werkdagen bij u thuisbezorgd worden. Dit gebeurt na betaling via iDEAL, creditcard, PayPal of een bankoverschrijving. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 53542371. Bestel snel uw nieuwe wanten, andere winterartikelen of leren producten in onze webshop met voorraad in Alphen en kom heerlijk warm de winter door! Wilt u uw lederwaren lang mooi houden? Dan koopt u bij ons ook eenvoudig uw Rapide ledervet.

Couillier Leather Design