Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Rugzak van Minnie Mouse

Home » Rugzak Minnie Mouse

Een rugzak met Minnie Mouse erop is een perfecte schooltas voor de echte Disney-fan. Bij CLD Lederwaren koopt u de leukste tassen voor iedere scholier. Of uw kind nu op de basisschool of de middelbare school zit; u vindt in onze webshop altijd wat u zoekt om hem of haar volledig klaar te maken voor de komende schooldagen. Zo is ook onze vrolijke rugzak van Minnie Mouse het ideale accessoire voor op de basisschool!

Markt Rijen

Donderdag 11:00u – 17:00u

Markt Tilburg

Vrijdag 10:00u – 17:00u (Wagnerplein)
Zaterdag 09:00u – 17:00u (Koningsplein)

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Een rugzak van Minnie Mouse die nog lang meegaat

Een rugzak is tijdens de schooldagen natuurlijk een van de belangrijkste benodigdheden. Daarom kiest u niet alleen voor een leuke en toepasselijke, maar ook voor een kwalitatieve schouderschooltas. De rugzak van Minnie Mouse uit onze collectie is dan ook zeker een goede keuze voor u en uw kind. Natuurlijk is de tas ook het ideale cadeautje voor een jarige die binnenkort naar de basisschool gaat! In de rugzak van Minnie Mouse Love and Kisses past een broodtrommeltje en een drinkbeker en de tas is voorzien van een goede rits, in lengte verstelbare schouderbanden en een stevige ophanglus. De leuke stoffen strik maakt het rugzakje bovendien nog vrolijker.

Bestel in de webshop of kom langs op een van de markten

Bestel vandaag nog de rugzak van Minnie Mouse of een andere kinderschoudertas, zoals een tas van Violetta, in onze webshop en ontvang uw artikel snel in huis! U vindt ons bovendien op verschillende markten in Noord-Brabant, waar we u graag te woord staan en u advies geven over onze artikelen. Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 06 53542371 of vul het contactformulier in.