Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Een leuke en stevige rugzak voor uw kind kopen

Home » Rugzak kind

Als u op zoek bent naar een kleurrijke en stevige rugzak voor uw peuter of naar schoolgaande kind, dan kunt u die het best bij CLD Lederwaren kopen. Bij ons vindt u namelijk betaalbare kwaliteit tassen van trendy merken. Wij hebben zelfs een eigen merk tassen met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor het kopen van een kinderrugzak bezoekt u dus onze marktkraam of onze webshop.

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Een passende rugzak voor ieder kind kopen

Wij zijn wekelijks op verschillende markten in Noord-Brabant te vinden met ons ruime assortiment lederwaren en tassen. Op maandag staan wij op de markt in Veldhoven, dinsdag in Baarle-Nassau, donderdag in Rijen en vrijdag en zaterdag in Tilburg. Woont u in of vlak bij een van deze steden en bent u op zoek naar een leuke rugzak voor uw kind of peuter om te kopen? Kom dan gerust eens bij onze kraam langs, kies uit veel verschillende tassen en vraag ons team desgewenst om deskundig advies over kinderrugzakken.

Online bestellen is ook een optie

Woont u niet in de buurt van de markten waar wij wekelijks staan? Bestel dan gemakkelijk een mooie kinderrugzak in onze webshop. Laat uw peuter of oudere kind zelf kiezen uit ons ruime assortiment rugzakken. Gaat uw dochter voor een schattige My Little Pony of Frozen kinderrugzak? Of kiest uw zoon voor Pokémon, Cars of Disney? Met al deze prachtige tassen stelen uw kinderen zeker de show op het schoolplein!

Bezoek onze marktkraam of webshop

Naast een rugzak voor uw peuter of oudere kind, kunt u nog veel meer lederwaren en andere artikelen bij ons kopen. Denk bijvoorbeeld aan portemonnees, horloges en ledervet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een constante kwaliteit van onze producten garanderen, altijd voor een zeer scherpe prijs. Kom langs of bestel online. In dat laatste geval wordt uw bestelling snel bij u thuis afgeleverd. Heeft u vragen? Wanneer u belt naar 06 53542371 beantwoorden wij deze graag.