Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Leren riem kopen in Tilburg

Home » Leren riem Tilburg

Zoek niet verder naar een leren riem in de omgeving van Tilburg. CLD Lederwaren uit Alphen biedt u een assortiment aan exclusieve leren riemen van bekende en eigen merken. We controleren onze leren goederen nauwkeurig op kwaliteit. Onze riemen zijn stevig, stijlvol en gaan erg lang mee. Of u nu op zoek bent naar een riem voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, een leren riem maakt uw outfit compleet.

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Maak uw outfit compleet met een leren riem

Het toevoegen van een leren riem aan uw outfit doet meer dan uw broek op zijn plaats houden, het verfijnt uw gehele look. Of u nu gaat voor een formele of huiselijke outfit, een leren riem draagt bij aan een nette stijlvolle uitstraling. Deze riemen zijn niet alleen duurzaam, maar ze verbeteren ook met de tijd, waarbij het leer een uniek patina ontwikkelt. Onze riemen zijn een praktische en stijlvolle keuze voor elke garderobe. In onze tassenkraam nabij Gelderland bieden wij daarnaast ook nog

leren riem
leren riem

Ontmoet ons op de markt of bezoek onze webshop

Een bezoek aan onze kraam op de markt biedt u de kans om persoonlijk de kwaliteit en de textuur van onze lederwaren te ervaren. Mocht u echter de voorkeur geven aan online winkelen, dan staat onze webshop klaar om u te voorzien van dezelfde hoogwaardige leren riemen. Bij een bestelling van meer dan €75 zijn de verzendkosten gratis.

Couillier Leather Design