Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Diverse lederwaren te koop in Tilburg

Home » Lederwaren Tilburg

CLD Lederwaren is zonder twijfel dé lederwarenspecialist in Tilburg. Twee keer in de week staan wij in deze stad op de markt en presenteren wij u graag ons assortiment met tassen, portemonnees, handschoenen en nog veel meer. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteraard hebben wij ook ledervet, waarmee u uw leren artikelen in goede staat houdt. Wij weten precies welk vet u nodig heeft en hoe u dit het beste gebruikt. Vraag ons dus gerust om deskundig advies.

Markt Tilburg

Vrijdag 10:00u – 17:00u (Wagnerplein)
Zaterdag 09:00u – 17:00u (Koningsplein)

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Kom langs en bekijk onze lederwaren in Tilburg

Wat voor lederwaren u ook zoekt, bij onze kraam op de markt in Tilburg vindt u deze gegarandeerd. Zo bieden wij bijvoorbeeld allerlei soorten tassen van diverse merken aan. Kom op vrijdag naar het Wagnerplein of op zaterdag naar het Koningsplein en bekijk onder andere onze:

 

  • Rugtassen
  • Schooltassen
  • Portemonnees
  • Boodschappentassen

Of bestel eenvoudig en snel online

Bent u niet in de gelegenheid om naar een markt in Tilburg te komen – of naar een andere markt zoals die van Veldhoven of Baarle-Nassau – maar bent u wel geïnteresseerd in onze lederwaren? Bekijk dan onze webshop. Hier vindt u veel van onze artikelen, mét productomschrijving en foto’s. Zo vindt u snel wat u zoekt en bestelt u binnen een paar klikken uw producten. Vervolgens ontvangt u deze snel bij u thuis. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 53542371.