Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Ledervet kopen in Tilburg

Home » Ledervet kopen Tilburg

Ledervet kunt u het beste kopen bij CLD Lederwaren uit Alphen, zonder twijfel dé lederwarenspecialist in Tilburg! Twee keer in de week staan wij in deze stad op de markt en presenteren wij u graag ons assortiment met tassen, portemonnees, handschoenen en nog veel meer. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteraard kunt u in onze marktkraam in Tilburg ook ledervet kopen, waarmee u uw leren artikelen in goede staat houdt. Wij weten precies welk vet u nodig heeft en hoe u dit het beste gebruikt. Vraag ons dus gerust om deskundig advies.

Markt Tilburg

Vrijdag 10:00u – 17:00u (Wagnerplein)
Zaterdag 09:00u – 17:00u (Koningsplein)

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Uw leren producten onderhouden met ledervet dat u kunt kopen in Tilburg

Ongeacht voor welke lederwaren u ledervet zoekt, bij onze kraam op de markt in Tilburg of Baarle-Nassau kunt u gegarandeerd het geschikte vet kopen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ledervet voor allerlei soorten tassen van diverse merken aan. Kom op vrijdag naar het Wagnerplein of op zaterdag naar het Koningsplein in Tilburg en bekijk onder andere onze:

  • Rugtassen
  • Schooltassen
  • Portemonnees
  • Boodschappentassen

Bestel eenvoudig en snel online

Bent u niet in de gelegenheid om naar een markt in Tilburg te komen maar bent u wel geïnteresseerd in ons ledervet? Ga dan naar een van de andere markten of bekijk onze producten online in onze webshop met voorraad in Alphen. Hier vindt u veel van onze artikelen, mét productomschrijving en foto’s. Zo vindt u snel wat u zoekt en bestelt u binnen een paar klikken uw producten. Vervolgens ontvangt u deze snel bij u thuis. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 53542371.

Couillier Leather Design