Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Kinderschoudertas kopen in provincie Gelderland

Home » Kinderschoudertas kopen Gelderland

Een kinderschoudertas kopen bij CLD Lederwaren uit Alphen, nabij Gelderland, betekent dat u kiest voor kwaliteit en comfort, ontworpen voor de kleintjes. Wanneer u overweegt om een kinderschoudertas te kopen, denkt u aan meer dan alleen draaggemak. U kiest voor een accessoire waar uw kind zijn of haar essentiële spulletjes in kwijt kan, van lunchpakket tot favoriete speelgoed.

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Het kopen van een stevige kinderschoudertas doet u bij een specialist

Kinderen hebben vaak specifieke behoeften als het gaat om tassen, vooral als het aankomt op comfort en gebruiksgemak voor school of uitstapjes. Een kinderschoudertas kopen is dé ideale oplossing, omdat deze lichter en gemakkelijker hanteerbaar zijn vergeleken met traditionele rugzakken. Door een kinderschoudertas te kopen die voorzien is van praktische indelingen, kunnen kinderen hun spullen georganiseerd houden. Bovendien geeft het hen een gevoel van zelfstandigheid. Wij bieden kinderrugtassen en schoudertassen aan van onder andere:

kinderschoudertas
kinderschoudertas

Bezoek onze kraam

We controleren onze tassen zorgvuldig op kwaliteit en hebben persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Voor het kopen van een kinderschoudertas of andere lederwaren bent u altijd welkom om langs te komen op de markt. Daar voorzien wij u graag van vakkundig advies op maat. Heeft u geen tijd om langs te komen? Bestel dan gerust een mooi kinderschoudertas in de webshop. Bij een bestelling van meer dan €75 vervallen de verzendkosten.

Couillier Leather Design