Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Kinderrugtas kopen nabij Gelderland

Home » Kinderrugtas kopen Gelderland

Verwen uw kind door bij ons een mooie kinderrugtas te kopen nabij Gelderland. Als u op zoek bent naar dé perfecte kinderrugtas, dan weet u hoe belangrijk het is om een tas te vinden die niet alleen stevig en functioneel is, maar ook leuk en aantrekkelijk is voor uw kind. Daarom bieden we een ruim assortiment aan tassen die even kleurrijk en divers zijn als de interesses van uw kind. Voor het kopen van een stevige, mooie kinderrugtas zit u bij CLD Lederwaren uit Alphen goed.

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Waarom een kinderrugtas kopen?

Een kinderrugtas kopen is zowel een praktische aankoop als een kans om uw kind iets speciaals te geven dat ze elke dag met trots kunnen dragen. Een rugtas dient als de persoonlijke kleine koffer, waarin alle schatten en benodigdheden voor de dag veilig bewaard worden. Naast kleurrijke kinderrugtassen bieden we ook kinderschoudertassen. Deze zijn ideaal voor kleinere trips of als uw kind alleen het noodzakelijke mee moet nemen. Heeft u al een bezoek gebracht aan onze tassenkraam in Gelderland? U zult verrast zijn door de verscheidenheid en de kwaliteit die u daar kunt vinden. Wij controleren onze producten zorgvuldig op kwaliteit en bieden alles aan tegen scherpe prijzen.

Breng een bezoek aan onze marktkraam

U bent van harte welkom om onze marktkraam te bezoeken waar u onze prachtige lederwaren in het echt kunt zien en voelen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen naar de markt, dan is onze webshop 24/7 bereikbaar voor u om op uw gemak de ideale kinderrugtas te kopen. U betaalt veilig via iDEAL, Visa Card, MasterCard, PayPal of een bankoverschrijving en u heeft uw bestelling vervolgens spoedig in huis. Vanaf een bestelling van €75- zijn de verzendkosten gratis. Bestel vandaag nog en geef uw kind de rugtas die het verdient!

Couillier Leather Design