Gratis verzending vanaf €75,- Specialist in lederwaren Eigen kwalitatieve merken
€ 0

Winkelmand

Een Disney rugzak voor een scherpe prijs online kopen

Home » Disney rugzak

Bij CLD Lederwaren hebben wij een groot assortiment kinderrugzakken, zoals een mooie Disney rugzak die u voor een aantrekkelijke prijs online kunt kopen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in reisartikelen, lederwaren en leder toebehoren en biedt deze aan tegen een zeer scherpe prijs. Wij hebben naast bekende merken ook een eigen huismerk dat met veel zorg en aandacht ontwikkeld is. Bij ons vindt u de betaalbare kwaliteit lederwaren waar u naar op zoek bent.

  • Gespecialiseerd in lederwaren
  • Gevarieerd assortiment
  • Bezoek ons op de markt

Disney rugzak online kopen: Frozen, Phineas & Ferb en nog veel meer

Wij zijn wekelijks op verschillende markten in Noord-Brabant te vinden. Zo staan wij op maandag in Veldhoven, dinsdag in Baarle-Nassau, donderdag in Rijen en op vrijdag en zaterdag in Tilburg. Kom eens langs bij onze marktkraam om een prachtige Disney rugzak te kopen voor bijvoorbeeld uw dochter, zoon, nichtje of neefje. Wij hebben een breed en veelzijdig aanbod aan kindertassen, waaronder Mickey Mouse, My Little Pony, Cars, Star Wars, Phineas & Ferb, Princess, Planes en Tinkelbel. Bent u niet in de gelegenheid om onze marktkraam te bezoeken? Dan kunt u ook eenvoudig een Disney rugzak online kopen en thuis laten bezorgen.

Leuk om cadeau te geven

Als u een keuze heeft kunnen maken uit ons aanbod kindertassen en kinderportemonnees betaalt u de bestelling veilig online via een bankoverschrijving, PayPal of creditcard. Onze Disney rugzakken zijn erg leuk om cadeau te geven en u heeft ze snel in huis. Bel bij vragen over ons assortiment of bestelwijze gerust naar 06 53542371, want wij helpen u graag.